ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουρτουά πηγαίνει Ρεάλ, ο Κέπα έρχεται Τσέλσι

Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois  pulls on his gloves during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane stadium in London, Wednesday, Jan.  7,  2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois pulls on his gloves during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane stadium in London, Wednesday, Jan. 7, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Την στιγμή που ο Τιμπό Κουρτουά πρόκειται να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Ρεάλ, ο Κέπα "πετάει" για Λονδίνο, ώστε να υπογράψει στην Τσέλσι.

Αλλαγή κάτω από τα γκολπόστ των Ρεάλ και Τσέλσι, με την πρώτη να αποκτά τον Τιμπό Κουρτουά και τη δεύτερη να αντικαθιστά τον Βέλγο πορτιέρο, παραδίδοντας τα γάντια στον Κέπα.

Όπως αναφέρει το "Sky Sports", ο Τιμπό Κουρτουά θα αποτελέσει τον νέο "φύλακα-άγγελο" της μαδριλένικης εστίας, με την μεταγραφή του στους "μερένχες" να θεωρείται θέμα χρόνου.

Ο Βέλγος γκολκίπερ -που απέχει από τις προπονήσεις των "μπλε" - πρόκειται μέχρι την Πέμπτη (9/8) να ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, γράφοντας τον επίλογο της μετακίνησής του στους "μπλάνκος".

Στον αντίποδα, στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Κέπα στους Λονδρέζους , οι οποίοι πλήρωσαν το buy out του 23χρονου, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να γίνεται πλουσιότερη 80 εκατ. ευρώ, "θωρακίζοντας" τα βασκικά ταμεία.

Ο ταλαντούχος κίπερ των "λεόντων" αναμένεται εντός της ημέρας (8/8) στην αγγλική πρωτεύουσα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "pensioners".

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ