ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Κλοπ τρώει, ζει, αναπνέει και σκέφτεται το ποδόσφαιρο"

"Ο Κλοπ τρώει, ζει, αναπνέει και σκέφτεται το ποδόσφαιρο"

Ο στόπερ της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, εκτιμά πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι... φανταστικός για τον πάγκο της Λίβερπουλ. Δεδομένη η συμφωνία, κάνει πλάνα ήδη ο Γερμανός τεχνικός

Ο Γιούργκεν Κλοπ "τρώει, ζει, αναπνέει και σκέφτεται το ποδόσφαιρο", σύμφωνα με τον Ματς Χούμελς, ο οποίος εκτιμά πως ο άλλοτε προπονητής του στη Ντόρτμουντ είναι φανταστικός τεχνικός για την Λίβερπουλ.

Η συμφωνία του 48άχρονου με τους "κόκκινους" θεωρείται δεδομένη, ο δικηγόρος του θα ρυθμίσει στην Αγγλία τις τελευταίες λεπτομέρειες για να... πέσουν εν συνεχεία οι υπογραφές σε 3ετές συμβόλαιο (τουλάχιστον).

Η Λίβερπουλ αναμένεται να παρουσιάσει τον Γιούργκεν Κλοπ την Παρασκευή, με τους διεθνείς παίκτες φυσικά να απουσιάζουν, ενώ ο ίδιος έχει ήδη κανονίσει διάφορες συναντήσεις με ανθρώπους του συλλόγου για την επόμενη εβδομάδα, αναφορικά με τα πλάνα για το μέλλον.

Κυρίως σε Αγγλία και Γερμανία όλοι ασχολούνται με το ζήτημα, ενώ άπαντες θεωρούσαν δεδομένο μετά την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς πως ο Κλοπ θα είναι ο αντικαταστάτης του.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι φανταστικός προπονητής και όταν οι άνθρωποι σκέφτονται πως είναι χωρίς ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ντόρτμουντ, τότε τους έρχονται αυτόματα στο μυαλό ομάδες όπως η Λίβερπουλ", τόνισε ο Χούμελς και συμπλήρωσε: "Τρώει, ζει, αναπνέει και σκέφτεται το ποδόσφαιρο, αυτό γίνεται κάθε μέρα. Θα ήταν φανταστικός προπονητής για κάθε ομάδα. Κρατώ τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για την επόμενή του ομάδα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ