ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κέιχιλ θα παίξει 5 λεπτά στο αντίο του στην εθνική Αυστραλίας

Australia's Tim Cahill controls a ball during the group C match between Australia and Peru, at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Australia's Tim Cahill controls a ball during the group C match between Australia and Peru, at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο 38χρονος Τιμ Κέιχιλ θα αγωνιστεί πέντε λεπτά στην 108η και τελευταία συμμετοχή του με την εθνική Αυστραλίας, στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Λιβάνου.

Η εθνική Αυστραλίας υποδέχεται στο "AZN Stadium" του Σίδνεϊ την αντίστοιχη του Λιβάνου (20/11, 10:30) σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα είναι και η τελευταία του Τιμ Κέιχιλ με τους "socceroos".

O 38χρονος επιθετικός της ινδικής Jamshedpur "λέει" αντίο στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Κι όμως στην 108η συμμετοχή του θα παίξει μόνο πέντε λεπτά! Αυτό ξεκαθάρισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκρέιαμ Άρνολντ.

"Τα πρώτα 85 λεπτά θα είναι αφιερωμένα στο ματς. Τα πέντε εναπομείναντα θα είναι για τον Τίμι", υποστήριξε χαρακτηριστικά. Ο πρώην φορ των Μίλγουολ, Έβερτον, New York Red Bulls, Shanghai Shenhua, Hangzhou Greentown, Melbourne City είναι κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αυστραλίας με 50 γκολ σε 107 συμμετοχές.

Δεν θα γίνει κι αυτός με τις περισσότερες εμφανίσεις, καθώς δεν θα πιάσει τον Μαρκ Σβάρτσερ, ο οποίος είχε 109. Κατέκτησε το Asian Cup του 2015 υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου, έγινε ο πρώτος Αυστραλός που σκόραρε σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2006).

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ