ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καβάνι δεν θεωρεί ως καλύτερο συμπαίκτη του τον Νεϊμάρ

Ο Καβάνι δεν θεωρεί ως καλύτερο συμπαίκτη του τον Νεϊμάρ

Ο Εντινσον Καβάνι αποκάλυψε ποιον θεωρεί ως τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ και αυτός δεν είναι ο Νεϊμάρ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον κορυφαίο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει.

Το "τσεκούρι του πολέμου" δεν λέει να εξαφανιστεί από τις σχέσεις του Καβάνι και του Νεϊμάρ. Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από δηλώσεις που έκανε ο Έντινσον Καβάνι στο επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κλήθηκε να απαντήσει σε απλές ερωτήσεις, ωστόσο αυτές έριξαν και άλλο "λάδι στη φωτιά".

Ο Καβάνι ρωτήθηκε για το ποιον θεωρεί ως τον κορυφαίο συμπαίκτη που είχε ποτέ και εκείνος δεν είπε τον Νεϊμάρ, αλλά τον Μάρκο Βεράτι. Φυσικά, τη συγκεκριμένη είδηση αναπαρήγαγαν αμέσως πολλά Μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως αναφερόμενα φυσικά στην κόντρα των δύο ποδοσφαιριστών που ξεκίνησε από τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων και όπως αποδείχτηκε είχε και οικονομικές προεκτάσεις.

Από εκεί και πέρα ο Καβάνι χαρακτήρισε ως τον καλύτερο αμυντικό που είχε αντιμετωπίσει ποτέ τον Κιελίνι, ενώ ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών για εκείνον. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αν δεν ήταν επιθετικός θα ήθελε να αγωνίζεται στο κέντρο και πως όταν αποσυρθεί θέλει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του στη γενέτηρά του.

Πρόκειται, για την πόλη Σάλτο η οποία αριθμεί περίπου 100.000 κατοίκους και βρίσκεται στα σύνορα με την Αργεντινή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ