ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κασίγιας απέσυρε την υποψηφιότητα για την προεδρία της Ισπανικής Ομοσπονδίας

Spanish goalkeeper Iker Casillas talks to journalists outside a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira)
Spanish goalkeeper Iker Casillas talks to journalists outside a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξαιτίας των οικονομικών, υγειονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν θα κατέβει τελικά υποψήφιος για την προεδρία της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθως αποφάσισε να αποσυρθεί εξαιτίας των επιπτώσεων που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Ο θρύλος της Ρεάλ υποστήριξε πως αυτή την στιγμή πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και όχι διχόνοια.

"Ο κύριος λόγος που με οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι η κοινωνική, οικονομική και υγειονομική κατάσταση που ταλανίζει τη χώρα μας και κάνει τις εκλογές να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Είναι η στιγμή να ενωθούμε και όχι να χωριστούμε, επειδή τόσο το ποδόσφαιρο όσο και η κοινωνία μάς έχει ανάγκη", αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Αυγούστου θα είναι ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ