ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Kασίγιας αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the warm up before the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the warm up before the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ίκερ Κασίγιας αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία για την σεζόν που μας πέρασε, με την Πόρτο να έχει την καλύτερη άμυνα με 20 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα.

Ο Ίκερ Κασίγιας προσπαθεί να επανέλθει μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του. Αυτήν την στιγμή εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην Πόρτο και έχει μπει σε πρόγραμμα έτσι ώστε να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα.

Μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί και τα χρόνια να έχουν περάσει πια για τον 38χρονο τερματοφύλακα, όμως η ποιότητά αλλά και οι ικανότητές του κάνουν ακόμη και τώρα την διαφορά.

Οι "Δράκοι" μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, είχαν όμως την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 20 γκολ παθητικό και για αυτήν την επίδοση "ευθύνεται" σίγουρα και ο Κασίγιας.

Έτσι η Ένωση ποδοσφαιριστών στην Πορτογαλία τον βράβευσε ως τον καλύτερο τερματοφύλακα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για την σεζόν που μας πέρασε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ