ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καράσκο έδωσε 10.000 ευρώ σε συμπαίκτη επειδή του έσπασε τη μύτη!

Belgium's Yannick Carrasco stands during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/David Vincent)
Belgium's Yannick Carrasco stands during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο Γιανίκ Καράσκο έσπασε τη μύτη του συμπαίκτη του στην Νταλιάν Γιφάνγκ, Γιν Πενξιάνγκ, σε διεκδίκηση της μπάλας σε προπόνηση τον περασμένο Αύγουστο και τον αποζημίωσε με 10.000 ευρώ!

Η διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Γιανίκ Καράσκο και τον Γιν Πενξιάνγκ στην προπόνηση της κινεζικής ομάδας, Νταλιάν Γιφάνγκ, στα μέσα του περασμένου Αυγούστου είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του δεύτερου από το μαρκάρισμα του πρώτου.

Ο Πενξιάνγκ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο άμεσα, συνεχίζει την αποθεραπεία του, αλλά από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά (τελείωσε πρόσφατα το πρωτάθλημα της Κίνας). Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Equipe", τον αποζημίωσε με το ποσό των 10.000 ευρώ.

Η Νταλιάν Γιφάνγκ συγκέντρωσε 35 βαθμούς στις 30 αγωνιστικές και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία του κινεζικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ