ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καντονά κοροϊδεύει Πικέ και Ράμος

Ο Καντονά κοροϊδεύει Πικέ και Ράμος
Cantona

Ο Ερίκ Καντονά με το δικό του μοναδικό τρόπο κορόιδεψε Σέρχιο Ράμος και Ζεράρ Πικέ, συνέδεσε τον Εμανουέλ Μακρόν με τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, ενώ αναφέρθηκε στον Ντιέγκο Κόστα που "χούφτωσε στα γεννητικά όργανα τον Τζον Τέρι". (VIDEO).

Όλα τα λεφτά ο Ερίκ Καντονά. Ξεκαρδιστικές ατάκες από τον παλαίμαχο Γάλλο ποδοσφαιριστή, μέσα από την εκπομπή που διατηρεί στο "Eurosport". Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "έκραξε" και κορόιδεψε Πικέ και Ράμος, συνέδεσε τον Εμανουέλ Μακρόν με τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, ενώ αναφέρθηκε στον Ντιέγκο Κόστα που "χούφτωσε στα γεννητικά όργανα τον Τζον Τέρι".

Για την κατάκτηση του τίτλου από την Τσέλσι και τον Nτιέγκο Κόστα σχολίασε: "Η Τσέλσι κατέκτησε την Premier League και ο Ντιέγκο Κόστα βρήκε δημιουργικό τρόπο να γιορτάσει. Ξεκίνησε να "χουφτώνει" τα γεννητικά όργανα του Τζον Τέρι και μετά από ένα γλυκό άγγιγμα στα οπίσθια του προπονητή του. Αυτό είναι μήνυμα για τον προπονητή της ομάδας του σχετικά με την πιθανή αποχώρησή του. Σε πιάνω από τα "αρχ#$%" και είμαι έτοιμος να σε "γαμ#$%".

Ακολούθως συνέδεσε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με τον επιθετικό της Μονακό, Κιλιάν Εμ'Μπαπέ: " Ο νέος Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, είναι ο Κιλιάν Εμ'Μπαπέ της πολιτικής. Σπάει όλα τα ρεκόρ της πρόωρης ανάπτυξης. Έγινε σταρ μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, είναι ικανός να παίζει και από τις δύο πλευρές, αριστερά και δεξιά, αλλά ο Εμ'Μπαπέ χτυπήθηκε από μια μεγάλη κυρία με ασπρόμαυρα, ενώ ο Μακρόν από μια μεσήλικη κυρία, της οποία δεν αρέσει να μπερδεύει μαύρο και άσπρο".

Έστειλε και συμβουλές προς τους παίκτες στην Ιταλία που πέφτουν θύματα ρατσισμού, επειδή είναι μαύροι: "Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τους μαύρους παίκτες στην Ιταλία: Αν πέφτετε θύματα ρατσισμού, μην διαμαρτύρεστε στους διαιτητές, γιατί θα δεχτείτε κίτρινη κάρτα. Μην φύγετε από τον αγωνιστικό χώρο, γιατί θα δεχτείτε κόκκινη κάρτα και τιμωρία μιας αγωνιστικής. Και να μην καυγαδίσετε με τους "καρ...ες στην εξέδρα, διότι είναι σαν παίζετε σκάκι με περιστέρι. Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, το περιστέρι πρόκειται να τα ρίξει κάτω όλα τα κομμάτια. Θα κατουρήσει το ταμπλώ και θα κάνει σαν να νίκησε".

Και καταλήγοντας, έπαιξε θέατρο, με Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Ράμος να μαλώνουν σαν "κοκόρια". Ιδού ο διάλογός με σκηνοθεσία Καντονά:

"Πικέ: Οι διαιτητές μας μισούν.

Ράμος: Σταματήστε την κλάψα!

Πικέ: Έπρεπε να χάσετε από τη Μπάγερν.

Ράμος: Και εσείς από την Παρί.

Πικέ: Θα το πω στη Σακίρα και θα σε σκίσει.

Ράμος: Δεν με νοιάζει, πήραμε τον τίτλο.

Καντονά: Ε, εσείς οι δύο. Πρέπει να παίξετε μαζί σε ένα μήνα, με την Ισπανία.

Πικέ - Ράμος: Ok, ας γίνουμε φίλοι.

Στη συνέχεια ο Καντονά τραγουδά το κομμάτι της Σακίρα, το "whenever, wherever", λέγοντας: " Whenever, Wherever, we have to play together, I' ll be there, you 'll be here, and tha's the deal my dear". Ελληνιστί: " Οποτεδήποτε, οπουδήποτε, πρέπει να παίξουμε μαζί. Θα είμαι εκεί, εσύ εδώ, αυτή είναι η συμφωνία αγάπη μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ