ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καϊσέδο έβαλε στη θέση του ρατσιστή δημοσιογράφο

Ecuador's Felipe Caicedo celebrates after scoring against Venezuela during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Puerto Ordaz, Venezuela, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Fernando Llano)
Ecuador's Felipe Caicedo celebrates after scoring against Venezuela during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Puerto Ordaz, Venezuela, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Περουβιανός δημοσιογράφος χαρακτήρισε "πίθηκο" και "γορίλα" τον Φελίπε Καϊσέδο και ο διεθνής Εκουαδόριος επιθετικός απάντησε στο Twitter με μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό.

Άμεση ήταν η απάντηση του 28χρονου διεθνή Εκουαδόριου επιθετικού, Φελίπε Καϊσέδο, στο ρατσιστικό παραλήρημα Περουβιανού δημοσιογράφου.

"Πρέπει να κάνουμε ένα τεστ DNA στον Καϊσέδο. Δεν είναι άνθρωπος. Είναι πίθηκος, είναι γορίλας", υποστήριξε ο Φίλιπ Μπούτερς. Ο επιθετικός της Εσπανιόλ του απάντησε με ανάρτηση, η οποία εμπεριείχε μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό, στο twitter:

"Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που διαδήλωσε ενάντια στο ρατσισμό. Πιστεύω ότι αυτός ο κύριος δεν αντιπροσωπεύει το Περού, παρά μόνον εκπροσωπεί την έλλειψη αξιών, το κόμπλεξ και το μίσος κάποιου που υποφέρει από αυτά. Πες όχι στο ρατσισμό"

Ο Καϊσέδο έβαλε στη θέση του ρατσιστή δημοσιογράφο

Photo credits: AP Photo/Fernando Llano

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ