ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Ίβιτς αποχωρεί από την Μακάμπι", γράφουν οι Σέρβοι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΝΧΕΛ ΚΡΕΣΠΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΝΧΕΛ ΚΡΕΣΠΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι κοντά στο να πανηγυρίσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα έχει ήδη ανακοινώσει πως θα αφήσει τον πάγκο της στο φινάλε της σεζόν.

Η θητεία στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι καθόλα επιτυχημένη μέχρι στιγμής για τον Βλάνταν Ίβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να κατακτά το πρωτάθλημα Ισραήλ στην παρθενική του σεζόν με 31 πόντους διαφορά και να είναι τώρα μία ανάσα από το ριπίτ.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως απέχει ελάχιστα από το να πάρει δεύτερο σερί τίτλο με την "ομάδα του λαού", ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί της (αν και υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που επέτρεπε και συμφωνία για τρίτη σεζόν).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ EUROPA LEAGUE ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ EUROPA LEAGUE ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ EUROKINISSI

Sportske.net" "ο Ίβιτς αποφάσισε πως ήταν καιρός για την αλλαγή, με πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του να είναι το Βέλγιο. Ίσως μάλιστα να είναι και η Σταντάρ Λιέγης από τη στιγμή που ο πάγκος της θα μείνει ορφανός μετά την αποχώρηση του Μισέλ Πρεντόμ από αυτόν".

Την ώρα μάλιστα που το συγκεκριμένο σερβικό ΜΜΕ κάνει λόγο για την επικείμενη αποχώρηση του Ίβιτς από την Μακάμπι, αναφέρει πως μέσα στους υποψηφίους για να τον διαδεχτούν είναι και ο Βέλικο Παούνοβιτς, το όνομα του οποίου έπαιξε έντονα και για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες ως αντί-Δώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ