ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιρανός σωσίας του Μέσι απάντησε στις φήμες για τις 23 ερωμένες

Ο Ιρανός σωσίας του Μέσι απάντησε στις φήμες για τις 23 ερωμένες

Ο Ρέζα Παραστές θέλησε να εκμεταλλευτεί την τρομερή ομοιότητα που έχει με τον Μέσι όμως έφτασε να κατηγορηθεί πως εξαπάτησε 23 γυναίκες και τώρα διαψεύδει με videos. Διαβάστε το story.

Πάνω στον πλανήτη Γη ελάχιστοι μπορούν να πουν με το χέρι στην καρδιά πως δεν θα ήθελαν να είχαν την ποδοσφαιρική καριέρα του Λιονέλ Μέσι, μετρημένοι στα δάχτυλα όμως είναι εκείνοι που μοιάζουν φυσιογνωμικά στον "Pulga", έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει μάλιστα ένας Ιρανός, ο Reza Parastesh. Όλα άρχισαν για αυτόν πριν από δύο χρόνια όταν του ζήτησε ο πατέρας του να ποζάρει με φανέλα της Μπαρτσελόνα και το όνομα του Μέσι στην πλάτη, με την φωτογραφία να γίνεται viral μέχρι να πεις "κίμινο" και τον νεαρό να αποκτά το προσωνύμιο "ο κλώνος του Μέσι".

Εξαιτίας της φοβερής ομοιότητας, ο Παραστές έκοψε τα μαλλιά του και άφησε τα γένια του μεγαλώσουν όπως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και σύντομα είδε την ενέργειά του να αποδίδει καρπούς, καθώς έγινε μοντέλο για διάφορα αθλητικά προϊόντα και κέρδισε χρήματα.

Κάποια στιγμή όμως, αυτή η δημοσιότητα είδε να του γίνεται μπούμερανγκ, αφού μέσω των social media εξαπλώθηκε η είδηση πως κατάφερε -παριστάνοντας τον Μέσι- να οδηγήσει στο κρεβάτι για να κοιμηθούν μαζί του 23 γυναίκες!

Ο Ιρανός σωσίας του Μέσι απάντησε στις φήμες για τις 23 ερωμένες

Τα ίδια ρεπορτάζ ( έγινε αναπαραγωγή ακόμα και από την ισπανική Marca) υποστήριξαν πως όλες αυτές οι εξαπατημένες γυναίκες τον κατήγγειλαν στις αρχές του Ιράν, με τον ίδιο να σπεύδει να σβήσει τη φωτιά βγάζοντας video όπου κραυγάζει για την αθωότητά του.

"Μία ψευδής είδηση έχει κυκλοφορήσει στα social media ότι έχω κοιμηθεί με 23 γυναίκες επειδή υποκρινόμουν πως ήμουν ο Μέσι. Σας παρακαλώ μην παίζετε με την υπόληψη και την αξιοπιστία των ανθρώπων. Όλοι ξέρουμε πως αν αυτό είχε συμβεί θα είχαν υπάρξει καταγγελίες που θα οδηγούσαν στην καταδίκη μου.

Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, τώρα θα ήμουν στη φυλακή. Μην τα πιστεύετε, δεν είναι αλήθεια. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το πολεμήσω αυτό νομικά και καθαρίσω το όνομά μου", ανέφερε χαρακτηριστικά στο video που δημοσίευσε ο ίδιος.

Πέρα από την προσπάθεια να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες, ο "Ιρανός Μέσι" μίλησε για τη ζημιά που έχει πάθει η οικογένειά του μετά τον αρνητικό θόρυβο που ξέσπασε για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στα θετικά της ομοιότητάς του με τον Μέσι.

"Η ομοιότητα έκανε τη δημοφιλία μου να εκτοξευτεί. Πριν είχα 20.000 ανθρώπους που με ακολουθούσαν στο Instagram και τώρα είναι 400.000. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο βγάζουν φωτογραφίες μαζί μου και αυτό δεν θα σταματήσει. Κάνω διαφημίσεις και μόντελινγκ λόγω αυτής της ομοιότητας".

O "Ιρανός Μέσι" συναντάει τον Ίκερ Κασίγιας:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ