ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ινφαντίνο "απείλησε" ποδοσφαιρικούς σταρ με αποκλεισμό από το Μουντιάλ

FIFA President Gianni Infantino attends the group G match between Belgium and Tunisia at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ινφαντίνο (AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER)

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο κάλεσε ένα μικρό γκρουπ δημοσιογράφων και τους διεμήνυσε την "απειλή" του προς τα μεγάλα κλαμπ και τους παίκτες τους αν αποφασίσουν να επαναστατήσουν κατά του υπάρχοντος συστήματος.

Η αποκάλυψη των Football Leaks περί σχεδίου δημιουργίας μίας ξεχωριστής Λίγκας ποδοσφαίρου το 2021 που θα απαρτίζεται από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης προκάλεσε τριγμούς στα ενδότερα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο που επίσης βρέθηκε έκθετος -από τη δημοσιογραφική ομάδα που βγάζει στο φως τα Football Leaks- για κάλυψη και ειδική μεταχείριση προς τις Παρί και Σίτι σε θέματα που αφορούν... ντρίμπλες στο FFP- μάζεψε ένα μικρό γκρουπ δημοσιογράφων και τους ξεκαθάρισε το εξής:

Όπως υποστηρίζουν οι New York Times που είχαν εκπρόσωπο στην στρογγυλή τράπεζα του πρόεδρου της FIFA, ο Ινφαντίνο είναι αποφασισμένος σε περίπτωση επανάστασης να πετάξει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου κι Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τα μεγάλα αστέρια των ομάδων που θα επιχειρήσουν να φτιάξουν κάτι δικό τους.

" Εάν υπάρξουν ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στο οργανωμένο ποδόσφαιρο, τότε δεν θα παίζουν στο οργανωμένο ποδόσφαιρο όπως είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα."

Πάντως, μία τέτοια κίνηση από τον Τζιάνι Ινφαντίνο αποτελεί "μήνυμα" και προς τους χορηγούς των μεγάλων αστέρων του βασιλιά των σπορ, καθώς εντός των μεγάλων διοργανώσεων τύπου Μουντιάλ ποδοσφαιριστές επιπέδου Νεϊμάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Εμπαπέ, Μέσι φέρνουν "καράβια" με χρήματα στους σπόνσορες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ