ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιμπραχίμοβιτς υπερασπίζεται τον Μουρίνιο και απαντά στους επικριτές του

Manchester United manager Jose Mourinho, right, with Manchester United's Zlatan Ibrahimovic during the Community Shield soccer match between Leicester and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday April 9, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester United manager Jose Mourinho, right, with Manchester United's Zlatan Ibrahimovic during the Community Shield soccer match between Leicester and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday April 9, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Την ώρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο βάλλεται πανταχόθεν έχει ανάγκη από δυνατούς υποστηρικτές και ένας από αυτούς είναι και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που ύψωσε ασπίδα προστασίας για τον "special one".

Όταν συνεργάστηκαν στην Ίντερ τη σεζόν 2008-09 πανηγύρισαν μαζί το σκουντέτο ενώ τη σεζόν 2016-17 γεύτηκαν αμφότεροι τη χαρά της κατάκτησης του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ζοζέ Μουρίνιο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχουν εξαιρετικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί και τώρα, παρά το γεγόνος πως τους χωρίζει ο... Ατλατικός Ωκεανός.

Ο "Ίμπρα" τον διέσχισε πέρυσι μετακομίζοντας από το Μάντσεστερ στο Λος Άντζελες για να φορέσει τη φανέλα των Γκάλαξι όμως παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πρώτην ομάδα του και αποφάσισε να πάρει θέση στο ζήτημα των τελευταίων εβδομάδων για το αν θα πρέπει να μείνει ο Μουρίνιο ή όχι στον πάγκο.

Εννοείται πως ο 36χρονος Σουηδός σούπερ σταρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 55χρονο Πορτογάλο τεχνικό και δεν δίστασε να πει πως ο "special one" τα πηγαίνει αρκετά καλά με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του.

FILE - In this Tuesday, Sept. 16, 2008 file photo, Inter Milan coach Jose Mourinho congratulates Zlatan Ibrahimovic, right, after scoring against Panathinaikos, during a Champions League soccer match at the Olympic stadium of Athens. Zlatan Ibrahimovic said on his official social media accounts Wednesday, June 30, 2016 that his next club will be Manchester United. (AP Photo/Thanassis Stavrakis, File)
FILE - In this Tuesday, Sept. 16, 2008 file photo, Inter Milan coach Jose Mourinho congratulates Zlatan Ibrahimovic, right, after scoring against Panathinaikos, during a Champions League soccer match at the Olympic stadium of Athens. Zlatan Ibrahimovic said on his official social media accounts Wednesday, June 30, 2016 that his next club will be Manchester United. (AP Photo/Thanassis Stavrakis, File) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS, FILE

"Νομίζω πως είναι σε θέση να κατακτήσει την Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο κατάλληλος προπονητής για αυτό το σύλλογο, για αυτή την ομάδα.

Όμως ο κόουτς είναι όσο καλός είναι και η ομάδα του. Με αυτό θέλω να πω ότι δεν μπορεί να κάνει θαύματα αν η ομάδα του δεν είναι το ίδιο καλή με αυτόν.

Έχω πάντως την αίσθηση πως αυτή η ομάδα είναι καλή, προοδεύει, γίνεται καλύτερη. Αυτή είναι η τρίτου χρονιά, οι παίκτες του καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο τον τρόπο που θέλει να παίζει και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει τον τίτλο", δήλωσε ο "Ίμπρα" με δηλώσεις του στην "Mirror".

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland, AP Photo/Thanassis Stavrakis, File

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ