ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Ιμπραχίμοβιτς σκέφτεται να επιστρέψει στην ομάδα που πήρε... μηδέν τρόπαια!

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after his goal was disallowed during the second half of an MLS soccer match against the New York Red Bulls, Saturday, April 28, 2018, in Carson, Calif. The Red Bulls won 3-2. (AP Photo/Chris Carlson) AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι πιθανό να αποχαιρετήσει τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και να γυρίσει στην ομάδα όπου άρχισε την πορεία προς την ποδοσφαιρική του καταξίωση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εσχάτως Λος Άντζελες Γκάλαξι. Τι λείπει από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να ολοκληρώσει αυτό το τεράστιο ποδοσφαιρικό ψηφιδωτό και να κλείσει με παραμυθένιο τρόπο την καριέρα του;

Μα φυσικά να επιστρέψει στις ποδοσφαιρικές ρίζες του, στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα βήματα στην επαγγελματική του καριέρα, την Μάλμε, με το σενάριο αυτό να μην φαντάζει μάλιστα επιστημονικής φαντασίας.

"Ναι, έχω δεχτεί πρόταση από την Μάλμε. Δεν κλείνω σε καμία περίπτωση την πόρτα, δεν έχω κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Σουηδία και είναι ένα τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή μου", παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο 36χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος ερωτηθείς για το αν σκοπεύει να αποχαιρετήσει σύντομα το ΜLS και τους Γκάλαξι, απάντησε:

"Δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω, είναι κάτι που θα συζητήσω με το σύλλογο. Εξαρτάται και από τις προθέσεις της ομάδας".

Την ώρα πάντως που ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την καριέρα του εντός συνόρων, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η διοίκηση της Μάλμε θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την περίπτωσή του προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία για το δεύτερο πέρασμά του από εκεί μετά από εκείνο της διετίας 1999-2001, όπου ο νεαρός τότε "Ίμπρα" σημείωσε 17 γκολ αλλά δεν πήρε κάποιο τίτλο.

Photo Credits: AP Photo/Chris Carlson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ