ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιμπραχίμοβιτς κοντά στη μεγάλη επιστροφή στην Μίλαν παρά τη σφήνα της Ρεάλ!

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, left, of Sweden, celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, left, of Sweden, celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Μίλαν με προορισμό την Παρί, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φέρεται έτοιμος να επιστρέψει στο "Σαν Σίρο" κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες της... Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του πως ο ίδιος δεν ήθελε ποτέ να φύγει από την Μίλαν το 2012 και πως ήταν απόφαση της διοίκησης και όλα δείχνουν πως το... κάρμα τον φέρνει πίσω στη Serie A και στους "ροσονέρι".

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", οι Μιλανέζοι έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στον 37χρονο Σουηδό σούπερ σταρ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, βάσει της οποίας ο "Ίμπρα" θα υπογράψει ως το καλοκαίρι και η Μίλαν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο αν εξασφαλίσει είσοδο στο Champions League.

"Υπάρχει συγκατάθεση και από την πλευρά της Έλενα, την κυρία Ιμπραχίμοβιτς, η οποία δεν έχει φύγει ποτέ από το Μιλάνο", αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και ένα ακόμα παρασκήνιο από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ποιό είναι αυτό; Το ότι η Μίλαν δεν παίζει... μπάλα μόνη της καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του μπήκε και η Ρεάλ Μαδρίτης, με το δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, να έχει πάρει μέρος σε ραντεβού με τον Μίνο Ραϊόλα ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του πελάτη του από τους "μερένγκες".

Το γεγονός πάντως ότι δεν εχει μιλήσει ο ίδιος ο Πέρεθ με τον Ραϊόλα (απέφυγε τον Ιταλό μάνατζερ και στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το deal με κάποιον εκ των Πογκμπά και Ντοναρούμα), είναι καλό σημάδι για την.... Μίλαν στην προσπάθειά της να ξαναντύσει τον "Ίμπρα" στα κοκκινόμαυρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ