ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ικάρντι έδειξε τη νοσταλγία για τις κόρες του με τρυφερό ποστάρισμα

Argentina's Mauro Icardi looks on before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Montevideo, Uruguay, Thursday, Aug. 31, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Mauro Icardi looks on before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Montevideo, Uruguay, Thursday, Aug. 31, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στην Αργεντινή λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά δεν ξεχνάει ποτέ τις δύο κόρες του και το έδειξε με μία άκρως τρυφερή ανάρτηση (PHOTO).

Μετά από χρόνια στο περιθώριο, ο Μάουρο Ικάρντι είδε την πόρτα της εθνικής Αργεντινής να ανοίγει ξανά για αυτόν και έτσι οι τελευταίες ημέρες τον βρίσκουν με τη φανέλα της "αλμπισελέστε".

Το Σάββατο δήλωσε "παρών" στο διεθνές φιλικό με το Μεξικό στο "Mario Alberto Kempes" (μπήκε στο 57' στη θέση του Λαουτάρο Μαρτίνες) ενώ την ερχόμενη Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα τεθεί εκ νέου αντιμέτωπο με τους "σομπρέρος", αυτή τη φορά στο "Malvinas Argentinas".

Η αγάπη του ωστόσο για τη φανέλα με το εθνόσημο δεν είναι αρκετή για να τον κάνει να ξεχάσει αυτά που έχει αφήσει πίσω του και συγκεκριμένα τις δύο κόρες του, με τον αρχηγό της Ίντερ να έχει κάνει τατουάζ στο πίσω μέρος των ποδιών του τα πρόσωπα της Φραντσέσκα και της Ιζαμπέλα και να τους στέλνει μήνυμα μέσω Instagram το βράδυ της Κυριακής.

"Πού είναι αυτά τα παιδιά; Είναι ήδη δύο πριγκίπισες", ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο με αποδέκτες τα παιδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ