ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκασπερίνι απάντησε στις κατηγορίες της Βαλένθια

Ο Γκασπερίνι απάντησε στις κατηγορίες της Βαλένθια
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μετά από τη σκληρή επίθεση που δέχτηκε από την Βαλένθια όπου τον κατηγόρησε πως ταξίδεψε στην Ισπανία έχοντας συμπτώματα κορονοϊού, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πέρασε στην αντεπίθεση.

Η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στην "Gazzetta dello Sport" και στην οποία τόνισε μεταξύ άλλων πως φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του ελέω του κορονοϊού, του βγήκε ξινή.

Και αυτό γιατί η Βαλένθια προχώρησε σε φουλ επίθεση εις βάρος του, με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να τον κατηγορούν πως κακώς ταξίδεψε στην Ισπανία από τη στιγμή που δεν αισθανόταν καλά και πως έθεσε σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων με τη συμπεριφορά του.

Οι "νυχτερίδες" έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ζητήσουν την παρέμβαση της UEFA και των ιταλικών αρχών για να επιβληθεί τιμωρία στον προπονητή της Αταλάντα, γεγονός που τον έκανε να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσω νέας συνέντευξης.

"Βλέποντας όλη αυτή την πολεμική εις βάρος μου, θέλω να πω ότι πρόκειται για κάτι που με προσβάλλει.

Ξέρω ότι σεβάστηκα όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα. Έμεινα σε καραντίνα, όπως όλοι οι άλλοι.

Δεν υποβλήθηκα σε τεστ για κορονοϊό. Κάναμε τεστ αίματος τον Μάιο και εκεί ανακάλυψα πως είχα κορονοϊό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των μπεργκαμάσκι στο "Sky Sport Italia", για να συμπληρώσει:

"Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ μόνω να συμπεράνω και να υποθέσω πως όλα άρχισαν στις 10 Μαρτίου επειδή αισθάνθηκα αδιαθεσία, χωρίς όμως να έχω πυρετό ή αναπνευστικά προβλήματα.

Όταν έφυγα από το Μπέργκαμο και μπήκα στην πτήση για την Βαλένθια, ήμουν απολύτως καλά. Είναι μία πραγματικά άσχημη κατάσταση για να προκαλέσει κάποιος αναστάτωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ