ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιουσέιν Μπολτ σμίγει με τον Μαραντόνα στη Dorados!

Ο Γιουσέιν Μπολτ σμίγει με τον Μαραντόνα στη Dorados!
Μπολτ AP PHOTO/STEVE CHRISTO

Πώς θα βλέπατε το ενδεχόμενο συνεργασίας Ντιέγκο Μαραντόνα - Γιουσέιν Μπολτ σε ποδοσφαιρική ομάδα; Ο Αργεντινός και ο Τζαμαϊκανός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πορευτούν μαζί στη Dorados του Μεξικού.

Σε συζητήσεις με τον Ντιέγκο Μαραντόνα για να αγωνιστεί στη Dorados, ομάδα β' κατηγορίας στο Μεξικό, βρίσκεται ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο εννιά φορές Ολυμπιονίκης δεν το βάζει κάτω και επιδιώκει να παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο θρυλικός Τζαμαϊκανός σπρίντερ είχε δοκιμαστεί από τους Central Coast Mariners της Αυστραλίας και παρά τα δύο γκολ σε τρία φιλικά, απέτυχε να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Μαραντόνα, προπονητής της Dorados, θέλει να συνεργαστεί με τον 32χρονο, έχοντας παίξει μαζί του σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα τον περασμένο χρόνο, στην Ελβετία. Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δύο άνδρες είναι σε επαφές για το ύψος του συμβολαίου.

Η Dorados καλείται να αντιμετωπίσει την Juarez στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και οι διαπραγματεύσεις που γίνονται με τον Μπολτ, είναι στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

AP Photo/Steve Christo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ