ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γίγαντας Ιμπραχίμοβιτς κράτησε όρθιους τους Γκάλαξι

Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έμειναν από το 6' με παίκτη λιγότερο απέναντι στους Σιάτλ Σάουντερς όμως δεν υπέκυψαν χάρη στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, που τους χάρισε την ισοπαλία με δύο γκολ (VIDEO).

Τι και αν πλησιάζει να συμπληρώσει 38 χρόνια ζωής τον Οκτώβριο; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν είναι μία απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και το αποδεικνύει και στο MLS, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να κάνει πράματα και θάματα με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι και να αποτελεί την πιο εντυπωσιακή ατραξιόν του αμερικανικού πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο.

Το τελευταίο του κατόρθωμα στο χορτάρι έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν είδε την ομάδα του σε δύσκολη θέση και κουβάλησε στην πλάτη του όλους τους συμπαίκτες τους για να περάσουν στην απέναντι όχθη χωρίς να βραχούν.

Αν και βρέθηκαν από το 6ο μόλις λεπτό με παίκτη λιγότερο οι Γκάλαξι λόγω αποβολής του Στέρες με απευθείας κόκκινη, κατάφεραν να αντέξουν χάρη στον "Ίμπρα" που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και τα οποία ήταν αρκετά για να της δώσουν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ο "πολύς" Ιμπραχίμοβιτς σκόραρε στο 45' με ασύλληπτη καρφωτή κεφαλιά και στο 65' "χτύπησε" και πάλι αυτή τη φορά από την άσπρη βούλα (ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του), για να χαθεί μάλιστα το τρίποντο λόγω αυτογκόλ που σημείωσαν οι Γκάλαξι στο 82' με τον Σκέλβικ.

"Δείξαμε σπουδαίο πνεύμα. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι για σχεδόν ένα ολόκληρο 90λεπτο με παίκτη λιγότερο. Ήμασταν γενναίοι. Αν δεν είχαμε κάνει κάποια λαθη θα μπορούσαμε μάλιστα να είχαμε παρει τη νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός επιθετικός.

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ