ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φρεντ επέστρεψε στη Φλουμινένσε για να κλείσει την καριέρα του

Brazil's Fluminense's Fred celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer match against Argentina's Boca Juniors in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, March 7, 2012. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Brazil's Fluminense's Fred celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer match against Argentina's Boca Juniors in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, March 7, 2012. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Φρεντ σε ηλικία 36 ετών επιστρέφει στη Φλουμινένσε όπου έπαιξε για οκτώ χρόνια για να κλείσει την καριέρα του υπογράφοντας έως το 2022.

Ο Φρεντ μεγαλούργησε στη Φλουμινένσε όπου αγωνίστηκε για οκτώ σεζόν μετά την παρουσία του στη Λιόν και επιστρέφει στη "Φλου" για να κλείσει την καριέρα του.

Ο έμπειρος φορ ο οποίος έχει φτάσει σε ηλικία 36 ετών και τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε Ατλέτικο Μινέιρο και Κρουζέιρο συμφώνησε με την πρώην ομάδα του και ανακοινώθηκε με ένα εμπνευσμένο tweet.

Σε αυτό ο Φρεντ γεμίζει μια βαλίτσα με εμφανίσεις της Φλουμινένσε από τα οκτώ χρόνια που έπαιξε αλλά και τους τίτλους που πήρε. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Βραζιλιάνος επιστρέφει σπίτι του.

Δείτε το tweet:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ