ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οσβάλντο: "Ο Κριστιάνο κάνει πους-απς, ο Μέσι ζει σε χρυσή φυλακή, εγώ ήθελα ελευθερία"

Inter Milan's Pablo Osvaldo celebrates after scoring during a Uefa Europa League, Group F, soccer match between Inter Milan and Dnipro Dnipropetrovsk at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Nov.27, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Pablo Osvaldo celebrates after scoring during a Uefa Europa League, Group F, soccer match between Inter Milan and Dnipro Dnipropetrovsk at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Nov.27, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Πάμπλο Οσβάλντο κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία μόλις 32 ετών και δεν το έχει μετανιώσει ούτε λεπτό. Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ούτε είναι, ούτε θα ήθελε να μοιάσει στους Ρονάλντο και Μέσι!

Φόρεσε φανέλες φημισμένων ομάδων του κόσμου όπως για παράδειγμα της Γιουβέντους, της Ρόμα, της Ίντερ, της Φιορεντίνα και της Μπόκα Τζούνιορς, και έζησε μεγάλες στιγμές για μία δεκαετία όμως όλα αυτά είναι τώρα παρελθόν για τον Πάμπλο Οσβάλντο.

Και αυτό γιατί στα 30 του μόλις χρόνια αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους και να ανοίξει μία νέα σελίδα στη ζωή του ως τραγουδιστής, με τον 32χρονο πλέον Αργεντινό να παραχωρεί συνέντευξη στην "Marca" και να εξηγεί για ποιο λόγο τράβηξε την πρίζα από το ποδόσφαιρο...

"Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν ήταν πια για μένα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν πηγαίνει σπίτι του αρέσει να κάνει 150 πους-απς, εγώ αντίθετα μου αρέσει να κάνω μπάρμπεκιου.

Το ποδόσφαιρο μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω την οικογένειά μου και να κερδίσω τόσα χρήματα, ώστε να έχω την πολυτέλεια να μη χρειαστεί να δουλέψω ξανά.

Μου επέτρεψε να ταξιδέψω και να γνωρίσω διαφορετικά μέρη και πρόσωπα. Μου άλλαξε τη ζωή αλλά επίσης μου στέρησε την ελευθερία και εγώ δεν μπορώ να παραδώσω την ελευθερία μου", τόνισε χαρακτηριστικά στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο Αργεντινός στο μαδριλένικο μέσο, για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

"Όταν ήμουν στην εθνική Ιταλίας συνήθιζα να καπνίζω στις προπονητικές εγκαταστάσεις και ο προπονητής μου ζητούσε τσιγάρο. Στην Μπόκα αντίθετα, ο Στσελότο με πέταξε εκτός ομάδας γιατί τον εξέπληξε που κάπνιζα.

Χθες πάντως που πήγα να παίξω ποδόσφαιρο με φίλους, αισθάνθηκα πως θα πεθάνω. Τώρα τα πάντα με πληγώνουν. Εάν θα ήθελα να γίνω σαν τον Μέσι; Όχι. Θα ήθελα να παίζω όπως αυτός, όμως δεν έχει ζωή.

Είναι σαν να ζει σε μία χρυσή φυλακή. Δεν θα μπορούσε να πάει κάπου και να πιει κάτι με την ησυχία του. Ίσως αυτό να μην τον ενδιαφέρει εκείνο, όμως εμένα με ενδιαφέρει.

Τον φαντάζομαι να αγοράζει τη μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο, αλλα δεν είναι ποτέ στο καθιστικό του για να τη χρησιμοποιήσει.

Πιθανότατα θα έχει Ferrari, γνωρίζοντας όμως ότι ζει 15 λεπτά απόσταση από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα..."

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ