ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Δώνης θέλει Πασχαλάκη, Γούτα και Πρίγιοβιτς στη Μακάμπι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε στα playoffs του Champions League, με δημοσιεύματα στο Ισραήλ να μιλούν για τις... ελληνικές μεταγραφικές επιλογές του Γιώργου Δώνη εν όψει της συνέχειας.

Ο Γιώργος Δώνης οδήγησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε δεύτερη πρόκριση στα προκριματικά του Champions League, με την "ομάδα του λαού" να έχει ακόμη ένα -τελευταίο- εμπόδιο για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Την Ζάλτσμπουργκ.

Δεδομένων των χρημάτων που μπήκαν στα ταμεία του συλλόγου από την πρόκριση σε βάρος της Ντινάμο Μπρεστ, στο Ισραήλ έχουν ήδη αρχίσει να καταγράφουν τις επόμενες κινήσεις του Γιώργου Δώνη στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ONE, ο νέος προπονητής της Μακάμπι έχει ζητήσει την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός επιθετικού προκειμένου να ανέβει το επίπεδο της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια. Τι κοινό έχουν οι βασικές του επιλογές για κάθε θέση; Ξέρει καλά τους παίκτες από τη Super League.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως στο μπλοκάκι του έχει σημειώσει τα ονόματα των Αλέξανδρου Πασχαλάκη (ΠΑΟΚ), Δημήτρη Γούτα (Ατρόμητος) και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (Αλ Ιτιχάντ). Πόσο εύκολο είναι να κάνει το 3/3 και να περάσει εξ ολοκλήρου τα "θέλω" του στη διοίκηση; Είναι άγνωστο και μένει να φανεί, ειδικά από την στιγμή που ο τρίτος βρίσκεται σε μια αρκετά μπερδεμένη κατάσταση με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ