ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διαιτητής Βίντσιτς δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα πορνείας

Ο διαιτητής Βίντσιτς δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα πορνείας
AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Σλάβκο Βίντσιτς που είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο αφέθηκε ελεύθερος μετά από σύλληψή του στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας και σε συνέντευξή του υποστήριξε πως βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στη δίνη του κυκλώνα μπήκε εδώ και μερικά 24ωρα ο Σλάβκο Βίντσιτς, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Σλοβενία, ο διεθνής διαιτητής συνελήφθη στο πλαίσιο επιχείρησης της βοσνιακής αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας, διακίνησης όπλων και ναρκωτικών.

Ο Βίντσιτς, ο οποίος πέρα από το ντέρμπι της Super League 1 έχει διευθύνει τη φετινή σεζόν και τις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντόνετσκ και Νάπολι - Λίβερπουλ για τους ομίλους του Champions League, αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή και λίγο αργότερα εξιστόρησε στο μέσο της πατρίδας του " Vecer" το τι ακριβώς συνέβη.

Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία σχέση με τους ανθρώπους του κυκλώματος που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος που έγινε η έφοδος των αστυνομικών καθώς είχε δεχτεί πρόσκληση για να συμμετάσχει σε επιχειρηματικό γεύμα.

"Βρέθηκα σε αυτό το ράντσο κατά τύχη. Έχω τη δική μου εμπειρία, ήμουν στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη για ένα επιχειρηματικό ραντεβού. Αποδέχτηκα μία πρόσκληση για γεύμα, που αποδείχτηκε πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου.

Το μετανιώνω", τόνισε αρχικά στη συνέντευξή του ο διαιτητής, που βρέθηκε στο ίδιο μέρος με την Τιάνα Μακσίμοβιτς που εθεωρείτο από τις αρχές ύποπτη για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας.

Ο διαιτητής Βίντσιτς δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα πορνείας
EUROKINISSI

"Καθόμουν στο τραπέζει μαζί με τους ανθρώπους της εταιρίας μου και εντελώς ξαφνικά εισέβαλε η αστυνομία και έγινε ό,τι έγινε.

Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα που συνελήφθηκε και είναι υπό κράτηση, ούτε είναι επιχειρηματικοί συνεργάτες μου.

Ναι, είναι αλήθεια πως πήγαμε όλοι στο αστυνομικο τμήμα, ζήτησαν για μάρτυρες και όταν αποδείχτηκε πως δεν τους γνωρίζαμε, μας άφησαν να φύγουμε".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας, Βλάντο Σάιν, υπερασπίστηκε τον Βίντσιτς, λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε από επίσημες και ανεπίσημες πηγές, αλλά και από τον ίδιο τον Σλάβκο, δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία εις βάρος του, ούτε εκκρεμεί δίωξη εις βάρος του

Βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Τον είχαν προσκαλέσει σε ένα πάρτι που ήταν πολλά άτομα, δεν γνώριζε τους περισσότερους.

Έγινε έφοδος, 15 άτομα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Ο Σλάβκο είναι ήδη στην Σλοβενία. Εκτιμώ πως αυτή η ιστορία είναι μία σειρά από ατυχή περιστατικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ