ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Άρνεσεν... κυνηγά θέση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

"Ο Άρνεσεν... κυνηγά θέση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"
Άρνεσεν

Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμα της Daily mail για το ενδεχόμενο επιστροφής του Φρανκ Άρνεσεν στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσιεύει η αγγλική ιστοσελίδα "daily mail" σχετικά με το ενδεχόμενο ο Φρανκ Άρνεσεν να επιστρέψει στην Αγγλία, ως τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου Νιλ Άστον, ο Άρνεσεν δεν έχει δουλέψει στην Αγγλία από το 2010 όταν έφυγε από την Τσέλσι, αλλά το όνομά του ήρθε ξανά στην επιφάνεια λόγω του γεγονότος ότι ο Γκλέιζερ (ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ) σκέφτονται ανασχηματισμό στην ομάδα τους.

Ωστόσο, ο Εντ Γούντγουορντ, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του συλλόγου δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τον έλεγχο τον μεταγραφών, αλλά ο Αρνεσεν έχει τον τρόπο του να παίρνει τις δουλειές.Τονίζεται ακόμη ότι το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί θέση τεχνικού διευθυντή στην Γιουνάιτεντ είναι ορατό.

Τέλος, υπογραμμίζονται οι κακές σχέσεις που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Πορτογάλοςνα αναλάβει τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ το καλοκαίρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ