ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο απογοητευμένος Ρονάλντο και τα "φαντάσματα"

Real Madrid's Francisco Roman "Isco", left, gestures to supporters after scoring his side's third goal against Las Palmas during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Nov. 5, 2017. Isco scored once in Real Madrid's 3-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Francisco Roman "Isco", left, gestures to supporters after scoring his side's third goal against Las Palmas during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Nov. 5, 2017. Isco scored once in Real Madrid's 3-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σε κάθε ματς που δεν σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει την απογοήτευσή του, όπως με το να μην γιορτάσει ιδιαίτερα την ασίστ του στον Ίσκο, κάτι που έκανε τους Άγγλους να δουν "φαντάσματα" (video)

Την περασμένη Κυριακή η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-0 τη Λας Πάλμας, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην σκοράρει για τρίτη σερί αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Όλοι ξέρουν πως όταν συμβαίνει αυτό, όταν δεν σκοράρει δηλαδή ο Πορτογάλος, είναι απογοητευμένος, πόσο μάλλον όταν φέτος έχει μόνο ένα γκολ έπειτα από 11 αγωνιστικές (7 συμμετοχές).

Το 3-0 διαμορφώθηκε με γκολ του Ίσκο, με τον CR7 να κάνει την ασίστ με σέντρα από δεξιά και εν συνεχεία να κατεβάζει το κεφάλι και με αργά βήματα να γυρίζει προς τα πίσω.

Ο Ίσκο εξ αρχής κινήθηκε προς το μέρος του και φυσικά τον ευχαρίστησε για την ασίστ, όπως άλλωστε ξεκάθαρα μπορείτε να δείτε παρακάτω στο video, όμως κάποιοι βλέπουν... φαντάσματα!

Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι; Οι Άγγλοι φυσικά, οι οποίοι κυνηγούν σκάνδαλα παντού και γράφουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει θυμώσει με τον Ίσκο επειδή δεν πήγε να τον ευχαριστήσει για την ασίστ. Τους ακολούθησαν βέβαια και άλλοι ανά τον πλανήτη...

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ