ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο απίστευτος λόγος πίσω απ' το περίεργο κούρεμα του Ρονάλντο στο Μουντιάλ 2002

Brazil forward Ronaldo celebrates with the Brazilian flag after they defeated Germany 2-0 in the 2002 World Cup final Sunday, June 30, 2002 in Yokohama, Japan. (AP Photo/Amy Sancetta)
Brazil forward Ronaldo celebrates with the Brazilian flag after they defeated Germany 2-0 in the 2002 World Cup final Sunday, June 30, 2002 in Yokohama, Japan. (AP Photo/Amy Sancetta) AP PHOTO/AMY SANCETTA

Το λόγο που αποφάσισε να κουρέψει περίεργα τα μαλλιά του, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2002, αποκάλυψε ο Ρονάλντο σε συνέντευξή του.

Η εθνική Βραζιλίας του 2002 μνημονεύεται από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο για τις φανταστικές της εμφανίσεις. Η τριπλέτα Ριβάλντο, Ροναλντίνιο και Ρονάλντο ξεχώρισε και οδήγησε την "σελεσάο" στην κορυφή του κόσμου στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας.

Ο τελευταίος απασχόλησε εκείνη την εποχή όλους για κάτι ακόμα. Η περίεργη κόμμωση του έγινε πρώτο θέμα συζήτησης εκείνη την εποχή, με τον ίδιο να αποκαλύπτει σήμερα τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση.

"Είχα έναν τραυματισμό στο πόδι και όλοι μιλούσαν γι΄ αυτό. Αποφάσισα να κόψω τα μαλλιά μου και να αφήσω αυτό το μικρό πράγμα εκεί μπροστά", ανέφερε αρχικά.

"Πήγα στην προπόνηση και όλοι με είδαν μ' αυτή την άσχημη κόμμωση. Δεν ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου, επειδή ήταν πραγματικά περίεργο. Αποτελούσε, όμως, έναν τρόπο για να αλλάξω θέμα", πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός ρωτήθηκε και για το Μουντιάλ που ξεκινά σε λίγους μήνες και για την παρουσία της πατρίδας του στα γήπεδα της Ρωσίας.

"Ελπίζω η Βραζιλία να κερδίσει ξανά. Είμαι αισιόδοξος. Έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, έχει βελτιωθεί με τον νέο προπονητή, αλλά υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία".

Αν μη τι άλλο ιδιαίτερα ευρηματικό το "φαινόμενο" και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Photo Credits: AP Photo/Amy Sancetta

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ