ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο άγνωστος "Scream" που φεύγει από τα γραφεία της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Zagreb, 181115. 

Stadion Maksimir.

Uskok je jutros usao u prostorije NK DInamo.

Na fotografiji: nepoznata osoba s maskom na licu u automobilu Audi A6 napusta stadion.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Zagreb, 181115. Stadion Maksimir. Uskok je jutros usao u prostorije NK DInamo. Na fotografiji: nepoznata osoba s maskom na licu u automobilu Audi A6 napusta stadion. Foto: Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κροατία η (νέα) σύλληψη του προέδρου της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς. Ποιος είναι, όμως, αυτός που φεύγει από τα γραφεία φορώντας τη μάσκα "Scream";

Ο πρόεδρος της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, συνελήφθη εκ νέου - τον Ιούλιο είχε συλληφθεί για ν' ανακριθεί - κατηγορούμενος γι' ατασθαλίες στις μεταγραφές του κροατικού συλλόγου. Στην Κροατία όλοι αναζητούν τον μυστηριώδη επιβαίνοντα σε αυτοκίνητο μάρκας Audi, που εξήλθε των εγκαταστάσεων της Ντίναμο και ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με μάσκα, "Scream".

Σύμφωνα με τη "Jutarnji", πρόκειται για τον αθλητικό διευθυντή της Ντίναμο. Δεν είναι βέβαιο εάν είναι αυτός, οι εικασίες συνεχίζονται. Αλλά οι πληροφορίες όλων των κροατικών ΜΜΕ συγκλίνουν στην πληροφορία της "Jutarnji". Ότι πρόκειται για τον Ματέι Σκέγκρο. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί φορούσε τη μάσκα.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Κροατίας εισέβαλε σε καφετέρια πλησίον των εγκαταστάσεων της Ντίναμο και ζήτησε από το προσωπικό να εξέλθει και να βρεθεί στις έρευνες προκειμένου να είναι αυτόπτης μάρτυς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ