ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο 37χρονος Μακούν φιλοδοξεί να πάρει μεταγραφή στη Ligue 2

Ο 37χρονος Μακούν φιλοδοξεί να πάρει μεταγραφή στη Ligue 2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 37χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Ζαν Μακούν, φιλοδοξεί να συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στα κατεχόμενα, όπου αγωνιζόταν στην Merit AYSK.

Σε ηλικία 37 ετών, ο Ζαν Μακούν δεν το βάζει κάτω και φιλοδοξεί να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα. Έχοντας μείνει ελεύθερος από την Merit AYSK, ομάδα στα κατεχόμενα, τώρα έχει στόχο να παίξει στη Ligue 2 της Γαλλίας.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε στην Equipe: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω και να φέρω την εμπειρία μου στο κλαμπ και στους νέους παίκτες. Η Ligue 2 είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να κριθώ, όπως ένας νέος που αρχίζει. Ξέρω ποιο είναι το επίπεδο και νιώθω ότι μπορώ να παίξω και να βοηθήσω. Ξέρω ότι η ηλικία μου μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς, αλλά είμαι σοβαρός και νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω".

Ο Μακούν έπαιξε στον Ολυμπιακό στη σεζόν 2011-2012, με απολογισμό 30 συμμετοχές και δύο γκολ. Στην εθνική του αγωνίστηκε από το 2003 μέχρι το 2014, πραγματοποιώντας 68 συμμετοχές (πέντε γκολ). Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στη Λιλ και στη Λιόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ