ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο 24χρονος εξτρέμ που έχει ήδη παίξει σε εννέα χώρες

Montreal Impact's Lucas Ontivero (32) bring the ball up past Philadelphia Union's Chris Pontius (13) in the first half of an MLS soccer match on Saturday, Sept. 10, 2016, in Chester, Pa. (AP Photo/Michael Perez)
Montreal Impact's Lucas Ontivero (32) bring the ball up past Philadelphia Union's Chris Pontius (13) in the first half of an MLS soccer match on Saturday, Sept. 10, 2016, in Chester, Pa. (AP Photo/Michael Perez) AP

Ο Λούκας Οντινέρο είναι 24 ετών και έχει ήδη αγωνιστεί σε Αργεντινή, Μεξικό, Ουρουγουάη, Τουρκία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Καναδά, Χιλή και Μαλαισία, ενώ σε επίπεδο ακαδημιών έχει περάσει από Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία.

Αυτό που έχει... πετύχει μέχρι σήμερα στην καριέρα του ο Λούκας Ελίας Οντινέρο δεν γνωρίζουμε αν έχει προηγούμενο. Σε ηλικία 24 ετών (έχει γεννηθεί σις 9 Σεπτεμβρίου 1994) ο Αργεντινός εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε εννέα διαφορετικές χώρες.

Στη χώρα του ξεκίνησε από την Ιντεπεντιέντε και ακολούθως μεταπήδησε στη μεξικανική Μέριδα. Ακολούθησε η Fenix της Ουρουγουάης, η Γαλατάσαραϊ από την Τουρκία, η Χόνβεντ από την Ουγγαρία, η Ολίμπια Λουμπλιάνα από τη Σλοβενία, η Μόντρεαλ Ίμπακτ από τον Καναδά, η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε από τη Χιλή και η Τζοχόρ από τη Μαλαισία.

Στο Μεξικό έχει παίξει και σε δεύτερη ομάδα, στη Βενάδος, στην Αργεντινή και στην Τσακαρίτα, ενώ στην Τουρκία και στην Γκαζιαντέπσπορ. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Ότι σε επίπεδο ακαδημιών έχει περάσει από Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία. Τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του (21) έχει κάνει στο MLS με την Μόντρεαλ Ίμπακτ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ