ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουγκαρί κατά Ντε Λιχτ: "Με κάνει να ξερνάω η επιλογή του με βάση το χρήμα"

Netherlands' Matthijs de Ligt, left, and Netherlands' Virgil Van Dijk walk during warm up prior the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherlands' Matthijs de Ligt, left, and Netherlands' Virgil Van Dijk walk during warm up prior the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ματάις Ντε Λιχτ είναι ένα βήμα από το να υπογράψει στην Γιουβέντους και ο Κριστόφ Ντουγκαρί ξεσπάθωσε, κατηγορώντας τον για την απόφαση που πήρε να μην πάει στην Μπαρτσελόνα.

Απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Ματάις Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ στην Γιουβέντους έναντι ενός εξωπραγματικού ποσού (ο "Αίαντας" θα βάλει στα ταμεία του 80.000.000 ευρώ και ο παίκτης θα υπογράψει για πέντε χρόνια με ετήσιες αποδοχές ύψους 12.000.000 ευρώ) και το γεγονός αυτό έχει κάνει έξαλλο τον Κριστόφ Ντουγκαρί.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 1998 και νυν τηλεσχολιαστής διακρίνεται για την ωμή ειλικρίνια που τον διακρίνει και αυτήν φρόντισε να την βγάλει προς τα έξω για μία ακόμα φορά, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του για την επιλογή που έκανε ο 19χρονος αρχηγός του Άγιαξ.

"Που πήγαν οι αθλητικές επιλογές; Υπάρχουν η Μπαρτσελόνα, η Παρί και η Γιουβέντους και πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, η αθλητική επιλογή είναι η Μπαρτσελόνα.

Εκείνος όμως τραβάει άλλο δρόμο δείχνοντας ξεκάθαρα πως πήρε μία απόφαση με αποκλειστικό κριτήριο το χρήμα. Η εικόνα που θέλεις να δώσεις είναι πως μπορείς να πας παντού για το χρήμα.

Ajax's Frenkie de Jong celebrates after Ajax's Matthijs de Ligt scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Ajax's Frenkie de Jong celebrates after Ajax's Matthijs de Ligt scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Μου έρχεται να κάνω εμετό με όλο αυτό. Ο Ντε Λιχτ είναι εξαιρετικός παίκτης, πολύ άξιος αλλά με αυτή την εικόνα δεν θα κρατήσει για πολύ. Δεν είναι δυνατό", τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός μιλώντας στο "RMC Radio" και πρόσθεσε:

"Ο Ντε Λιχτ είναι λίγο καιρό στο ποδόσφαιρο και σκέφτεται ήδη για ρήτρες αποδέσμευσης. Τι περνάει από το κεφάλι σου άραγε; Είσαι 19 ετών. Το αν θα παίρνεις 12, 13, 14, 15 ή 20 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν;

Από ένα σημείο και πέρα, ποια η διαφορά; Θα έχεις ένα αμάξι περισσότερο, ένα σπίτι μεγαλύτερο κατά 50 τετραγωνικά μέτρα, ένα γιοτ μεγαλύτερο κατά 10 μέτρα...".

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ