ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντόρτμουντ: "Ο Σάντσο δεν πωλείται"

Dortmund's Jadon Sancho misses to score during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Werder Bremen in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho misses to score during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Werder Bremen in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορκ, διέψευσε όποια σενάρια θέλουν το νεαρό ταλέντο των "Κιτρινόμαυρων", Τζέιντον Σάντσο, να φεύγει το καλοκαίρι από την Γερμανία.

Ο Τζέιντον Σάντσο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι εμφανίσεις του 19χρονου Βρετανού έχουν αναγκάσει μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ να θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Ήδη έχουν αρχίσει να "ξεπηδούν" δημοσιεύματα με προσφορές της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν-Ζερμαίν προς τους Γερμανούς που ξεπερνούν τα 100.000.000 ευρώ.

Όμως, φρένο σε όλες αυτές τις φήμες που δημιουργούνται γύρω από το όνομα του Σάντσο έβαλε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορκ: "Ο Τζέιντον θα παίξει για την Μπορούσια Ντόρτμουντ την επόμενη σεζόν και σίγουρα κάνουμε πλάνα με αυτόν."

Μάλιστα, ο Ζορκ δυσκολεύτηκε να ορίσει και κάποια τιμή για τον Άγγλο παίκτη, για να καταστήσει ξεκάθαρο ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην Βεστφαλία: "Δεν μπορώ να βάλω τιμή για τον Τζέιντον, αλλά η μεταγραφή του θα είναι δύσκολο να γίνει ακόμη και για τις μεγαλύτερες ομάδες προς στιγμήν."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Έτσι εμψύχωσε τους συμπαίκτες του στη φυσούνα ο Ρονάλντο
La Confidencial: Στα 12 εκατ. ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του Ζιντάν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ