ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντόμινο με Νταρμιάν - Σεμέδο

Benfica's Nelson Semedo, center, attempts a shot at goal during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Nelson Semedo, center, attempts a shot at goal during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Γιουβέντους ρίχνει 20 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει τον αντικαταστάτη του Ιταλού μπακ στο πρόσωπο του Νέλσον Σεμέδο της Μπενφίκα.

Στεφάν Λίχτσταϊνερ και Ντάνι Άλβες πρόκειται να αποχωρήσουν από την Γιουβέντους τη θερινή μεταγραφική περίοδο με αποτέλεσμα οι "μπιανκονέρι" να βγουν στη γύρα για δεξιό μπακ - χαφ.

Στην Αγγλία μάλιστα υποστηρίζουν ότι η Γιουβέντους έχει ήδη εντοπίσει τον στόχο της στο πρόσωπο του Ματέο Νταρμιάν. Και μάλιστα φέρεται διατεθειμένη να ακουμπήσει 20 εκατ. ευρώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να πείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει τον παίκτη.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν αισθάνονται άβολα με αυτή την προοπτική. Αντιθέτως στοχεύουν να αποκτήσουν τον Νέλσον Σεμέδο για να καλύψουν το κενό. Ο μπακ της Μπενφίκα είναι βέβαια κάπως... αλμυρός, αφού κοστολογείται στα 50 εκατ. ευρώ! Όμως σχεδόν τα μισά μπορούν να καλυφθούν από την πώληση του Νταρμιάν στην Γιουβέντους.

Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται επίσης για τον Σεμέδο, ωστόσο η Γιουνάιτεντ εκτός από χρήμα έχει και το "χαρτί" του Ζοζέ Μουρίνιο, που μπορεί να αποδειχθεί ένα έξτρα κίνητρο για τον παίκτη της Μπενφίκα. Οι Άγγλοι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα ντόμινο εξελίξεων που μπορεί να επιβεβαιωθεί τις επόμενες κιόλας μέρες.

Photo credits: (AP Photo/Armando Franca)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ