ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιζόν: Σκέφτεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Σισέ

Queens Park Rangers' Djibril Cisse celebrates his goal against Reading during their English Premier League soccer match at Loftus Road stadium, London, Sunday, Nov. 4, 2012. (AP Photo/Sang Tan)
Queens Park Rangers' Djibril Cisse celebrates his goal against Reading during their English Premier League soccer match at Loftus Road stadium, London, Sunday, Nov. 4, 2012. (AP Photo/Sang Tan) AP PHOTO/SANG TAN

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "France Football", ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ντιζόν, Πεγκί Λουιντουλά σκέφτεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Τζιμπρίλ Σισέ, o οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη δράση για να φτάσει τα 100 γκολ στη Ligue 1.

Το όνειρο του Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέψει στη δράση και να αγωνιστεί στη Ligue 1 δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα. Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει αποσυρθεί εδώ και δύο χρόνια, αλλά πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι σε μία ομάδα της Ligue 1 προκειμένου να φτάσει τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα, αφού -μέχρι στιγμής- έχει 96.

Μάλιστα, είχε κάνει... νύξη στις Νιμ και Ντιζόν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνταζε και ιδιαίτερα πιθανό. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " France Football", τα δεδομένα έχουν αλλάξει τις τελευταίες ημέρες, αφού ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ντιζόν και πρώην συμπαίκτης του Σισέ στην εθνική Γαλλίας, Πεγκί Λουιντουλά έχει εκφραστεί θετικά για τον 38χρονο -πλέον- επιθετικό στον πρόεδρο της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ.

Από την πλευρά του, ο Ντελκούρ δεν είναι αρνητικός στην παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με την προσωπικότητα του Σισέ στα αποδυτήρια, παρά το γεγονός πως είναι ανενεργός σχεδόν δύο χρόνια. Ωστόσο, θα πρέπει να φανεί και σε τι κατάσταση είναι, αλλά και τι θα ισχύσει στο οικονομικό κομμάτι. Τελευταία ομάδα του Σισέ ήταν η ελβετική Iβερντόν που αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική, μετρώντας 24 γκολ σε 29 αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Sang Tan

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ