ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντινάμο Κιέβου: Στο στόχαστρο των Ουκρανών οι Γιαννιώτης και Σταφυλίδης

Ντινάμο Κιέβου: Στο στόχαστρο των Ουκρανών οι Γιαννιώτης και Σταφυλίδης

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης του Ολυμπιακού και ο Κώστας Σταφυλίδης της Άουγκσμπουργκ βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα της Ντινάμο Κιέβου σύμφωνα με δημοσιεύματα της ουκρανικής ιστοσελίδας "Sportanalytic".

Η ουκρανική ιστοσελίδα "Sportanalytic" γράφει για τους παίκτες που εξετάζει η Ντινάμο Κιέβου, η οποία θέλει να ενισχυθεί και δυο Έλληνες βρίσκονται στη λίστα. Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννιώτη του Ολυμπιακού και τον Κώστα Σταφυλίδη της Άουγκσμπουργκ.

Οι Ουκρανοί θέλουν δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Ντένις Μπόικο και μεταξύ άλλων αναφέρεται και η περίπτωση του πορτιέρε των Πειραιωτών, ο οποίος αισίως έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Πορτογάλο, Ζοζέ Σα, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι δεν τον εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η ιστοσελίδα αναφέρει στο ρεπορτάζ της για τον 25χρονο διεθνή τερματοφύλακα πως είναι η πιο ελπιδοφόρα απ' όλες τις περιπτώσεις, πως φέτος επέστρεψε και έγινε βασικός στον Ολυμπιακό, μετρώντας 13 συμμετοχές και στις έξι από αυτές δεν έχει δεχτεί κάποιο γκολ.

Επίσης, τονίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο έγινε για πρώτη φορά διεθνής στην Εθνική Ανδρών της χώρας μας, έχοντας δυο συμμετοχες και πως αξίζει 1.500.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί το καλοκαίρι να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Αναφορικά με τον Κώστα Σταφυλίδη, τονίζεται πως είναι 24 ετών, ότι πάντα καλείται στην Εθνική ομάδα, ότι μπορεί να παίξει στα αριστερά τόσο πίσω όσο και μπροστά, αλλά και στον άξονα. Πάντως, αναφέρεται ότι έχει καιρό να παίξει λόγω τραυματισμού, αλλά δεν τίθεται σε αμφισβήτηση η ικανότητά του. Εν ολίγοις, θα ήταν μια σούπερ περίπτωση για την αμυντική ενίσχυση των Ουκρανών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ