ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντι Μαρία: "Έβραζα, δεν γνωρίζω αν θα παραμείνω στην Παρί"

PSG's Angel Di Maria, right, celebrates scoring his side's fifth goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Angel Di Maria, right, celebrates scoring his side's fifth goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Άνχελ Ντι Μαρία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την Παρί Σεν-Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς αισθάνεται αδικημένος για τη μη χρησιμοποίησή του από τον Έμερι.

Το καλοκαίρι του 2015 η Παρί Σεν-Ζερμέν προχώρησε στην μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το συνολικό ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 50.000.000€.

Ο 30χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2019. Ωστόσο, με δηλώσεις του στο "France Football", ο διεθνής Αργεντινός φάνηκε αβέβαιος για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο Παρίσι.

Αναλυτικότερα ανέφερε τα εξής: "Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στην Παρί την επόμενη σεζόν. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίεργο. Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, αλλά η ομάδα θα χρειαστεί να φέρει νέους παίκτες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να πουλήσει κάποιους άλλους.

Ήμουν πολύ απογοητευμένος που δεν ήμουν στις πρώτες επιλογές του προπονητή, καθώς βρισκόμουν σε καλή κατάσταση. Έβραζα, καθώς πίστευα ότι έπρεπε να παίζω περισσότερο, ιδιαίτερα στην αρχή της φετινής χρονιάς".

O Αργεντινός, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ροζάριο Σεντράλ, Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετράει 27 συμμετοχές στη φετινή Ligue 1, με 11 γκολ και 6 ασίστ.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ