ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντι Μαρία: "Έφτασα πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα"

PSG's Angel Di Maria jubilates after scoring the first goal during his French League One soccer match against Nantes, in Nantes, western France, Sunday, Jan. 14, 2018. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Angel Di Maria jubilates after scoring the first goal during his French League One soccer match against Nantes, in Nantes, western France, Sunday, Jan. 14, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Συνέντευξη στο ''TYC Sports'' της Αργεντινής έδωσε ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αποκάλυψε πως βρέθηκε μία "ανάσα" απ' την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Τι είπε για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Άνχελ Ντι Μαρία στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής, ''TYC Sports''. Μεταξύ άλλων, ο Αργεντινός σταρ αναφέρθηκε στην παρ' ολίγον μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ήμουν κοντά στην Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά δεν συνέβη", ανέφερε.

Η μεταγραφή του στους Καταλανούς θα τον έκανε συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο αποθέωσε.

"Ο Μέσι είναι πάντα ο καλύτερος, κάθε χρόνο είναι ο κορυφαίος. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τον Λίο. Συνέχεια μας εκπλήσσει".

Ο Ντι Μαρία εκτός από την συνεργασία του με τον Μέσι στην εθνική Αργεντινής, είχε την τύχη να έχει ως συμπαίκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ο Κριστιάνο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ότι αγωνίζεται στην ίδια εποχή με τον Μέσι το κάνει πιο δύσκολο γι' αυτόν", υποστήριξε.

Όσο για τον ίδιο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Το 2018 είμαι σε καλή φόρμα, κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μου αρέσει περισσότερο να δημιουργώ, παρά να σκοράρω. Θέλω να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου".

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ