ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντε Τομάς: Απέτυχε στην Μπενφίκα, αλλά οι Πορτογάλοι πήραν πίσω τα λεφτά τους

Benfica's Raul de Tomas reacts during the Champions League group G soccer match between Benfica and Leipzig at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Raul de Tomas reacts during the Champions League group G soccer match between Benfica and Leipzig at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Το καλοκαίρι ο Ραούλ Ντε Τομάς πήρε μεταγραφή από την Ρεάλ στην Μπενφίκα. Σημείωσε μόλις τρία γκολ, αλλά οι Πορτογάλοι κατάφεραν να τον ξεφορτωθούν σύντομα παίρνοντας πίσω τα χρήματά τους.

Η πορτογαλική περιπέτεια του Ραούλ Ντε Τομάς ολοκληρώθηκε με 17 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ για λογαριασμό της Μπενφίκα. Οι Αετοί τον είχαν αγοράσει το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης με 20 εκατ. ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να μην καταφέρνει να ταιριάξει στην ομάδα.

Ωστόσο, η Μπενφίκα που είναι μανούλα στις πωλήσεις μπόρεσε να ξεφορτωθεί άμεσα τον 25χρονο με μαεστρία κι αυτό διότι η επένδυση σημείωσε μηδενική ζημιά! Πώς; Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο ισπανικό πρωτάθλημα για να φορέσει τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Ο καταλανικός σύλλογος, λοιπόν, πραγματοποίησε την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του αγοράζοντας τον Ραούλ Ντε Τομάς με 20 εκατ. ευρώ και 2 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους. Δηλαδή, η Μπενφίκα εφόσον ο επιθετικός πιάσει τις ρήτρες θα βγάλει και κέρδος!

Αξίζει να σημειωθεί πως την εποχή που ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνιζόταν στην Ράγιο Βαγιεκάνο τ' όνομά του μέσω δημοσιευμάτων είχε συνδεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ντε Τομάς με την Εσπανιόλ έχει διάρκεια έως το 2026.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ