ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντε Μπράινε σε Κομπανί: "Κράτα μου μια θέση στην Άντερλεχτ"

Manchester City's Vincent Kompany, right and Manchester City's Kevin De Bruyne celebrate after winning the English League Cup defeating Arsenal 3-0 in the final at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2018.(AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City's Vincent Kompany, right and Manchester City's Kevin De Bruyne celebrate after winning the English League Cup defeating Arsenal 3-0 in the final at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 25, 2018.(AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο σταρ της Σίτι θέλει να παίξει στην Άντερλεχτ με τον Βινσέντ Κομπανί.

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην "Sun" ο Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, παρότι είναι το πρώτο βιολί του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του όταν ολοκληρώσει την πορεία του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ντε Μπράινε, λοιπόν, θέλει να παίξει στην Άντερλεχτ. Κι αυτό όχι επειδή έχει κάποιο δεσμό με το βελγικό κλαμπ, αλλά λόγω του Βινσέντ Κομπανί ο οποίος όπως αποκάλυψε ο Ντε Μπράινε είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετακίνησή του στη Σίτι από την Βόλφσμπουργκ.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος παίκτης είπε: "Εύχομαι η καριέρα του Κομπανί στην Άντερλεχτ να είναι το ίδιο καταπληκτική με αυτή στην Σίτι. Του έχω πει να μου κρατήσει μία θέση στην ομάδα του ή για του χρόνου ή σε επτά χρόνια, όταν τελειώσω με την Σίτι".

Και συνέχισε: "Εάν το κάνει αυτό για μένα, τότε ήδη γνωρίζω την επόμενη ομάδα μου. Την επόμενη δουλειά μου. Ο Βινσέντ μου λείπει".

Έπειτα, ο Ντε Μπράινε αποκάλυψε τη σχέση του Βίνι, όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά, μ ε τη δική του μεταγραφή στο αγγλικό πρωτάθλημα από την Bundesliga: "Οταν η Σίτι προσπαθούσε να με πάρει από την Βόλφσμπουργκ, εκείνος πίεζε να μετακομίσω στο Μάντσεστερ και να παίξουμε μαζί. Με ρωτούσε συνέχεια πότε θα πάω. Μου έλεγε ότι πρέπει να συμφωνήσω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ