ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντανίλο: "Η Βραζιλία θα είχε άλλα πέντε Μουντιάλ αν έπαιζε μαζί της ο Κριστιάνο"

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ντανίλο εκμυστηρεύτηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τού είπε πως αν έπαιζε για τη Βραζιλιά, θα είχε πέντε ακόμη Παγκόσμια Κύπελλα.

Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Βραζιλίας, αυτή θα είχε πέντε περισσότερα Μουντιάλ. Δεν το λέμε εμείς, αυτή είναι η άποψη του Πορτογάλου, όπως την είχε εκμυστηρευτεί στον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, τον Ντανίλο.

"Πέρα από την ποιότητα που έχει, ο Ρονάλντο προσέχει την κάθε λεπτομέρεια όταν εξηγεί τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει στην καριέρα του. Μια φορά μου είπε ότι αν είχε παίξει για την Βραζιλία, θα είχε κερδίσει άλλα πέντε Μουντιάλ", σχολίασε ο Ντανίλο στο "DAZN Brazil".

Ο CR7 έχει σηκώσει ένα Euro με την Πορτογαλία και έχει σκοράρει 98 τέρματα με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Όνειρό του θα ήταν και ένα Μουντιάλ με το εθνόσημο και θα προσπαθήσει να τα καταφέρει στα γήπεδα του Κατάρ το 2022.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ