ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες σε Φορλάν: "Βούλωσέ το"

Paris Saint-Germain's Dani Alves practices in advance of an International Champions Cup soccer match, Tuesday, July 25, 2017, in Miami Gardens, Fla. Paris Saint-Germain plays Juventus on Wednesday. (AP Photo/Lynne Sladky)
Paris Saint-Germain's Dani Alves practices in advance of an International Champions Cup soccer match, Tuesday, July 25, 2017, in Miami Gardens, Fla. Paris Saint-Germain plays Juventus on Wednesday. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Ο Ντάνι Άλβες δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Ντιέγκο Φορλάν για το ζήτημα με Καβάνι & Νεϊμάρ, ζητώντας του μέσω twitter να... βουλώσει το στόμα του!

Ο Ντιέγκο Φορλάν είχε υπερασπιστεί τον Έντινσον Καβάνι για το επεισόδιο με τον Νεϊμάρ και έκανε το... λάθος να αναφερθεί και στον Ντάνι Άλβες.

"Ο Καβάνι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει να μιλάει. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι φίλος με κάποιον, αρκεί εντός γηπέδου να είναι ομάδα. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν χρειάζεται να μπαίνει στη μέση ο Ντάνι Άλβες. Είναι μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει κάποιος τρίτος για να λύσει το θέμα".

"Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί με την ετικέτα της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να έχει σεβασμό για τον Καβάνι. Αυτά που κάνει τώρα ο Νεϊμάρ δεν τα έκανε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα", είχε τονίσει ο Φορλάν σε συνέντευξή του.

Ο Ντάνι Άλβες λοιπόν δεν το άφησε όλο αυτό ασχολίαστο και έγραψε στο twitter: "Δεν ξέρω τι ματς είδες, αλλά δεν πήρα την μπάλα από κανέναν συμπαίκτη μου, αυτοί την πήραν από εμένα. Να σε ενημερώσω πως η τελευταία εκτέλεση φάουλ στην PSG που έγινε γκολ ήταν από μένα... γι'αυτό βούλωσέ το και σταμάτα να χρησιμοποιείς το όνομά μου για διαμάχες".

Ντάνι Άλβες σε Φορλάν: "Βούλωσέ το"

Οι φήμες αναφέρουν πως ο Νεϊμάρ έχει ζητήσει ήδη την πώληση του Καβάνι, ο Ουνάι Έμερι είπε πως το ζήτημα έχει λυθεί και αυτός θα αποφασίζει ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι, ενώ ο Ντάνι Άλβες έβγαλε για φαγητό όλους τους συμπαίκτες του για να φτιάξει το κλίμα.

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ