ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότιγχαμ: Εκτός αποστολής ο Ζοάο Καρβάλιο, νέα σενάρια για Ολυμπιακό

Chelsea's Jorginho jumps for the ball with Nottingham Forest's Joao Carvalho, left, during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's Jorginho jumps for the ball with Nottingham Forest's Joao Carvalho, left, during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

O Ζοάο Καρβάλιο έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Ρέντινγκ, φουντώνοντας εκ νέου τα σενάρια για πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του. Η απάντηση του Σαμπρί Λαμουσί και η περίπτωση της Τράμπζονσπορ.

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο για τον Ολυμπιακό. O 22χρονος Πορτογάλος, που αποτελεί τη πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ, έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Ρέντινγκ (1-1) το περασμένο Σάββατο, φουντώνοντας τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την αγγλική ομάδα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την απόφασή του να τον αφήσει εκτός 18άδας, παρά το γεγονός πως την εφετινή σεζόν αποτελεί βασικό ποδοσφαιρική στα πλάνα του, υποστηρίζοντας πως ήταν επιλογή για λόγους τακτικής. Βέβαια, η απάντηση του Γαλλοτυνήσιου προπονητή δεν φαίνεται πως έπεισε τα αγγλικά ΜΜΕ, τα οποία θεωρούν πως ο Καρβάλιο θα αποτελεί παρελθόν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, εκτός από τον Ολυμπιακό, το όνομά του έχει συνδεθεί και με την τουρκική Τράμπζονσπορ, η οποία αναζητά ποδοσφαιριστή στη θέση του. Όσον αφορά στους "ερυθρολεύκους", είναι δεδομένο πως πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει στο τεχνικό τιμ και -παρά την επικείμενη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη- δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Άλλωστε, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι μέσα και στους τρεις στόχους (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League), θα χρειαστεί εναλλακτικές λύσεις για να βγάλει ομαλά τη σεζόν. Ενδεχομένως, σημαντικό ρόλο στην κατάληξη της υπόθεσης θα παίξει κι ο τραυματισμός του Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος θα μείνει εκτός για 10 ημέρες.

Ο Ζοάο Καρβάλιο έχει φέτος 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ η Νότιγχαμ τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2018 αντί 15.000.0000 ευρώ από την Μπενφίκα.

Photo Credits: AP Photo/Ian Walton

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ