ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικητής Euro vs νικητή Copa America;

Νικητής Euro vs νικητή Copa America;
© MATT WEST / BPI

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, έριξε την ιδέα: διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ της κατόχου του Euro και αυτής του Copa America για να αναδειχτεί η καλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο.

Αξίζει περισσότερο το Euro ή το Copa America; Το ερώτημα είναι ρητορικό ωστόσο δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να ξέρουμε την απάντηση, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής (Conmebol) Αλεχάντρο Ντομίνγκες να αποκαλύπτει πως επιθυμεί να λάβει χώρα ένας αγώνας μεταξύ των δύο κορυφαίων εθνικών ομάδων σε αυτές τις ηπείρους.

"Προκαλέσαμε την UEFA να διοργανώσουμε από κοινού ένα παιχνίδι στο οποίο θα αναμετρηθούν η ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το Euro και εκείνη που θα πάρει το Copa America.

Τους πετάξαμε το μπαλάκι και τώρα περιμένουμε την επίσημη απάντησή τους", τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Copa America Centenario στα γήπεδα των ΗΠΑ.

"Είναι πολύ ευχάριστο ότι έχουμε κατά μέσο όρο τρία γκολ σε κάθε ματς ενώ και η παρουσία του κόσμου είναι εξαιρετική. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε κατά μέσο όρο προσέλευση 46.000 θεατών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποδειγματική συμπεριφορά τους στις κερκίδες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ