ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη των ΗΠΑ στο "φιλικό" με το Μεξικό

United States defenseman Matt Miazga (3) grabs the jersey of Mexico forward Angel Zaldivar, right, during an international friendly match Tuesday, Sept. 11, 2018, in Nashville, Tenn. (AP Photo/Mark Humphrey)
United States defenseman Matt Miazga (3) grabs the jersey of Mexico forward Angel Zaldivar, right, during an international friendly match Tuesday, Sept. 11, 2018, in Nashville, Tenn. (AP Photo/Mark Humphrey) AP

Η εθνική ΗΠΑ νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Μεξικού σε φιλική αναμέτρηση, η οποία δεν ήταν και τόσο... φιλική. Κόκκινη ο Σαλδίβαρ, επεισόδιο μεταξύ Μιάζγκα και Λαϊνές. (VIDEO)

Μπορεί σε εμπορικό επίπεδο ΗΠΑ και Μεξικό να υπέγραψαν συμφωνία στα τέλη του προηγούμενου μήνα (Αυγούστου), αλλά σε ποδοσφαιρικό οι σχέσεις δεν έχουν εξομαλυνθεί.

Οι εθνικές ομάδες των δύο χωρών αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στο "Nissan Stadium" του Τενεσί, αλλά η αναμέτρηση δεν ήταν και τόσο... φιλική. Πολλά νεύρα με τους δύο παίκτες να απειλούν να έλθουν στα χέρια, όπως συνέβη με τον Ματ Μιάζγκα και τον Ντιέγκο Λαϊνές (ο πρώτος υπενθύμισε στον δεύτερο τη... διαφορά αναστήματος).

Τελικά, η αποβολή δεν αποφεύχθηκε. Την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Σαλδίβαρ στο 67' κι αρκούσαν τέσσερα λεπτά (71') στους γηπεδούχους για να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, να σκοράρουν με τον Άνταμς και πάρουν τη νίκη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ