ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για την Παρτίζαν πριν τη ρεβάνς του Φαλήρου

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Λεονάρντο στην αποστολή της, η Παρτίζαν κέρδισε εντός έδρας με σκορ 2-1 την Γιάβορ και έκανε το "2 στα 2" στο σερβικό πρωτάθλημα, πριν τη ρεβάνς του Φαλήρου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σερβίας, η Παρτίζαν υποδέχθηκε στο "Partizan Stadium" την Γιάβορ, χωρίς τον Λεονάρντο στην αποστολή της.

Το σήριαλ της πώλησης του Βραζιλιάνου κυνηγού θα λήξει και τυπικά μετά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αν και μετά το 1-3 του Βελιγραδίου μικρή σημασία έχει.

Η Παρτίζαν πάντως επικράτησε με σκορ 2-1 της Γιάβορ χάρη σε τέρματα του Ούρος Τζούρτζεβιτς στο 7' και του Σεϊντουμπά Σουμά στο 85'.

Ο Σουμά είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Παρτίζαν, καθώς η απόκτηση του κόστισε 1,6 εκατ. ευρώ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για 90 λεπτά αγώνα.

Κόντρα στην Γιάβορ μπήκε στο ματς στο 65ο λεπτό αντί του Πάντιτς. Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μίλοβιτς στο 89ο λεπτό, για το τελικό 2-1.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας, οι πρωταθλητές Σερβίας έκαναν το "2 στα 2" και πλέον ετοιμάζονται για τη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Τετάρτης (2/8, 21:45).

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μίροσλαβ Τζούκιτς στην αναμέτρηση:

Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Γέφτοβιτς (57' Ράντιν), Ελ Μονίρ, Κόσοβιτς, Νέμανια Μίλετιτς Ι, Πάντιτς (65' Σουμά), Γιάνκοβιτς, Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ