ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκες για Ολλανδία και Ιταλία

Νίκες για Ολλανδία και Ιταλία

Η Ολλανδία νίκησε 2-1 στο Μαρόκο, ενώ η Ιταλία... διέλυσε 8-0 το Σαν Μαρίνο, με τον Τζανλούκα Λαπαντούλα της Μίλαν να πετυχαίνει χατ-τρικ (videos)

Τα διεθνή φιλικά ξεκίνησαν εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ, με την Ολλανδία να επικρατεί 2-1 του Μαρόκου στο Αγκαντίρ και την Ιταλία να κάνει... περίπατο, καθώς νίκησε 8-0 το Σαν Μαρίνο στο Έμπολι.

Ο Κουίνσι Πρόμες (22') της Σπαρτάκ Μόσχας και ο Φίνσεντ Γιάνσεν (68') της Τότεναμ πέτυχαν τα τέρματα για τους "Oranje" (δεν ήταν στον πάγκο ο Ντικ Αντφοκάτ), ενώ μείωσε στο 72' ο Μπαρκ Μπουσουφά της Αλ-Τζαζίρα (δύο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Ματάις ντε Λιχτ του Άγιαξ).

Στο "Carlo Castellani" πρωταγωνιστής ήταν ο στράικερ της Μίλαν, Τζανλούκα Λαπαντούλα, καθώς πέτυχε το πρώτο του διεθνές χατ-τρικ (10', 19' και 49'), με το τρίτο του τέρμα να είναι πανέμορφο!

Σκόραραν και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Τζανμάρκο Φεράρι της Κροτόνε (13' / δανεικός από Σασουόλο) και ο Ματία Καλντάρα της Αταλάντα (48' / δανεικός από Γιουβέντους).

Γκολ πέτυχαν επίσης οι Αντρέα Πετάνια (16') της Αταλάντα και Ματέο Πολιτάνο (58') της Σασουόλο, ενώ το 8-0 έγινε με αυτογκόλ του Τζοβάνι Μπορίνι (65').

Όπως πιθανότατα αντιληφθήκατε, στην αποστολή της Ιταλίας δεν ήταν οι πρώτες επιλογές.

Η σύνθεση της Ολλανδίας...

Ζουτ, Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Χουτ, Ακέ, Τούρνστρα (73' Σνάιντερ), Φιλένα, Πρόμες, Μπέρχαους (46' Ντε Ρουν), Ντεπάι (74' Φίρχεφερ), Φίνσεντ Γιάνσεν (73' Ντοστ).

Η σύνθεση της Ιταλίας...

Σκουφέτ, Κόντι (72' Μπιράγκι), Καλντάρα, Φεράρι, Ντ'Αμπρόζιο, Γκαλιαρντίνι (46' Κατάλντι), Μπαζέλι (46' Πελεγκρίνι), Πετάνια (46' Φαλτσινέλι), Μπεράρντι (46' Πολιτάνο), Κιέζα (62' Καπράρι), Λαπαντούλα.

Ιταλία - Σαν Μαρίνο 8-0

Μαρόκο - Ολλανδία 1-2

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ