ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος τεχνικός της Νότιας Κορέας ο Μπέντο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η Ομοσπονδία της Νοτίου Κορέας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, με τον Πορτογάλο προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Νέα προπονητική εμπειρία για τον Πάουλο Μπέντο. Μετά το αποτυχημένo πέρασμα από την κινεζική Chongqing Dangdai Lifan, ο Πορτογάλος ήρθε σε συμφωνία με την Ομοσπονδία της Νοτίου Κορέας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της χώρας.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 και καλείται να οδηγήσει τη Νότια Κορέα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο Μπέντο διαδέχεται τον Σιν Τάε-Γιονγκ, ο οποίος καθοδήγησε την ασιατική ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καταφέρνοντας να νικήσει τη παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και να την "πετάξει" εκτός συνέχειας.

Αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα του 49χρονου τεχνικού σε πάγκο εθνικής ομάδας, αφού από το 2010 έως το 2014 ήταν Ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ