ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος προπονητής της Βοσνίας ο Μπάγεβιτς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής Βοσνίας και η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας στην Ομοσπονδία και επιλέχθηκε ομόφωνα.

Αλλαγή σελίδας για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους, αυτή τη φορά σε εθνική ομάδα. Ο Ντούσκο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής Βοσνίας και μάλιστα η επιλογή έγινε μέσω ψηφοφορίας στην Ομοσπονδία, όπου επιλέχθηκε ομόφωνα.

Ο Μπάγεβιτς θεωρήθηκε η καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της εθνικής και όπως ανακοινώθηκε, η συνέντευξη Τύπου θα γίνει μέσα στο νέο έτος. Η Ομοσπονδία ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο ομοσπονδιακό της εκλέκτορα, με τον μεγάλο στόχο να είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 μέσω των μπαράζ στο Nations League.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Άρη επιθυμεί την επιστροφή στην εθνική των Βράνιες, Λιούλιτς και ο Μπέγκοβιτς, θυμίζοντας πως στις 26 Μαρτίου παίζει μπαράζ με την Βόρεια Ιρλανδία και αν επικρατήσει, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σλοβακία - Ιρλανδία. Με δύο νίκες θα βρίσκεται στη τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ