ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεοφώτιστη ομάδα της Κίνας δίνει 50.000.000 ευρώ για τον Κάλινιτς!

Νεοφώτιστη ομάδα της Κίνας δίνει 50.000.000 ευρώ για τον Κάλινιτς!

Η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Κίνας, Tianjin Quanjian, του Φάμπιο Καναβάρο προσέφερε το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνει δικό της τον Κροάτη επιθετικό της Φιορεντίνα, Νίκολα Κάλινιτς.

Έχουν λεφτά και δεν κάνουν επίδειξη ισχύος σε κάθε ευκαιρία. Οι Κινέζοι θέλουν να προσελκύσουν μεγάλα ονόματα που αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όχι απαραιτήτως αυτούς που θέλουν να κολλήσουν ένσημα και βρίσκονται στην δύση της καριέρας τους.

Η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, Tianjin Quanjian, του Φάμπιο Καναβάρο προσφέρει 50.000.000 ευρώ στην Φιορεντίνα για τον Νίκολα Κάλινιτς. Ναι, σωστά διαβάσατε τον αριθμό των μηδενικών, δεν έχει γίνει λάθος. Δίνουν τόσα χρήματα στους "βιόλα", που δεν μπορούν να τα αρνηθούν, εκτός αν είναι τόσο... large και πιστεύουν ότι θα τα βρουν από αλλού για τον Κροάτη επιθετικό.

Αν όμως μια ομάδα που μόλις ανέβηκε, έχει τη δυνατότητα να δίνει τόσα χρήματα για έναν παίκτη, ο οποίος στο κάτω κάτω δεν θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα που κυκλοφορούν, αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες.

Οι Κινέζοι έχουν συμφωνήσει με τον 28χρονο και απομένει η συγκατάθεση της Φιορεντίνα, η οποία αρχικά αρνήθηκε πρόταση 40.000.000 ευρώ. Η Tianjin Quanjian επανέρχεται, δίνοντας τα λεφτά της ρήτρας του Κάλινιτς, με αποτέλεσμα οι "βιόλα" να μην μπορούν να κάνουν το παραμικρό. Ο Κάλινιτς ετοιμάζει βαλίτσες για την Ασία. και θεωρείται δεδομένο πως το συμβόλαιό του θα είναι ηγεμονικό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ