ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο στολίδι για την Ραπίντ Βιέννης

Νέο στολίδι για την Ραπίντ Βιέννης

Η Ραπίντ Βιέννης θα αποκτήσει μέχρι το 2016 το νέο της γήπεδο στον χώρο όπου βρίσκεται τώρα το Hannapi, με αλλαγή φοράς του υπάρχοντος γηπέδου. Για δυο χρόνια θα παίζει στο Έρνεστ Χάπελ. (VIDEO)

Σε νέο γήπεδο θα αγωνίζεται από το 2016 η Ραπίντ Βιέννης όπως ανακοινώθηκε στα μέλη του συλλόγου στις 10 Ιουνίου. Το καταπράσινο στολίδι της Ραπίντ θα αρχίσει να χτίζεται αυτό το καλοκαίρι και θα είναι έτοιμο μετά από δυο χρόνια.

Οι Αυστριακοί δεν θα αγωνίζονται για τα επόμενα δυο έτη στην έδρας του, το Χάναπι, καθώς το νέο γήπεδο θα γίνει στον ίδιο ακριβώς χώρο μόνο που θα υπάρξει αλλαγή στην φορά του, κάτι που έχουν κάνει και άλλες ομάδες όπως η Μπιλμπάο, ώστε να είναι μεγαλύτερο από το ήδη υπάρχον.

Συγκεκριμένα το νυν στάδιο της Ραπίντ Βιέννης χωράει 18.000 θεατές ενώ το καινούριο θα είναι χωρητικότητας 25.000 έως 30.000 θέσεων ενώ ήδη έχει βρεθεί χορηγός για το όνομα καθώς θα λέγετε: "Das Allianz Stadion in Wien-Hütteldorf".

Νέο στολίδι για την Ραπίντ Βιέννης

Το νέο στολίδι της Ραπίντ φυσικά θα είναι καταπράσινο μέσα και έξω ενώ θα έχει εντυπωσιακές σουίτες και πολύ μεγαλύτερα πέταλα από το ήδη υπάρχον στάδιο.

Νέο στολίδι για την Ραπίντ Βιέννης

Η Ραπίντ μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες και να μπει στο νέο της γήπεδο θα παίζει στο μεγαλύτερο στάδιο της Βιέννης το Έρνεστ Χάπελ. Γήπεδο το οποίο έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν κυρίως για Ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις.

Στο νέο στάδιο πέρα από το εξωτερικό του περίβλημα ξεχωρίζει και η είσοδος μπροστά από την μία από τις κεντρικές θύρες η οποία θα είναι από γυαλί και εκεί θα υπάρχει και το σήμα της ομάδας.

Νέο στολίδι για την Ραπίντ Βιέννης

Δείτε το σχετικό βίντεο με το γήπεδο της Ραπίντ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ