ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέμεθ: "Αν δεν πήγαινα στην ΑΕΚ, θα έκανα ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ"

Liverpool's Krisztain Nemeth, front, vies for the ball with Thailand's Suree Sukha, back, during their friendly match at Rajamangala national stadium, Bangkok, Thailand, Wednesday, July 22, 2009. (AP Photo/Sakchai Lalit)
Liverpool's Krisztain Nemeth, front, vies for the ball with Thailand's Suree Sukha, back, during their friendly match at Rajamangala national stadium, Bangkok, Thailand, Wednesday, July 22, 2009. (AP Photo/Sakchai Lalit) AP PHOTO/SAKCHAI LALIT

O Κρίστιαν Νέμεθ παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως αν δεν είχε δοθεί δανεικός στην Ένωση, θα είχε κάνει ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ αποτελούσε ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της Λίβερπουλ, αλλά η πορεία που ακολούθησε δεν ήταν αντίστοιχη της ποιότητας του. Τη σεζόν 2009-10 παραχωρήθηκε δανεικός από τους "Κόκκινους" στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σωτήρη Κυργιάκου, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή χρονιά.

Γι' αυτό το λόγο, στο τέλος της σεζόν ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Νέμεθ να αποχωρεί ως ελεύθερος το 2012 και ακολούθως να αγωνίζεται σε ομάδες μικρότερων πρωταθλημάτων, καθώς και στο MLS.

Ο 31χρονος -πλέον- επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο " thesefootballtimes.co" και αναφέρθηκε στην περίοδο που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, υποστηρίζοντας πως αν δεν είχε δοθεί δανεικός στην Ένωση, θα είχε κάνει ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ.

"Αν δεν είχα πάει στην ΑΕΚ, θα έκανα πιθανότατα το ντεμπούτο μου. Τα είχα πάει καλά με την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία και ήταν μία περίοδος που ο Τόρες και οι περισσότεροι επιθετικοί ήταν τραυματίες στη Λίβερπουλ και μόνο ο Νταβίντ Ενγκόγκ ήταν διαθέσιμος", ήταν το σχόλιο του Ούγγρου επιθετικού.

Photo Credits: AP Photo/Sakchai Lalit

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ